+31 6 2853 2934 huren@villa-annabelle.nl

De Hochheide huette in Niedersfeld, Sauerland is een populaire bestemming voor langlaufen en eten in de wintermaanden.

Gelegen in het hart van het Sauerland, biedt de Hochheide huette meer dan 100 kilometer aan geprepareerde langlaufloipes voor skiërs van alle niveaus. De loipes slingeren door het prachtige winterlandschap en bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen en bossen.

Voor beginners biedt de Hochheide huette skiverhuur en lessen om u op weg te helpen. Ervaren skiërs kunnen gebruik maken van de goed gemarkeerde loipes en de omliggende natuur in hun eigen tempo verkennen.

Na een dag op de loipes kunnen skiërs genieten van een warme maaltijd en een koud drankje in het restaurant van de Hochheide huette. Op het menu staan traditionele Duitse gerechten zoals stevige soepen, schnitzel en lokale specialiteiten zoals “Rösti” (geschaafde aardappelen). De huette biedt ook een verscheidenheid aan bieren, wijnen en andere dranken om van te genieten terwijl u ontspant bij de openhaard.

Al met al is de Hochheide huette in Winterberg een geweldige bestemming voor langlaufen en eten in de winter. Met goed geprepareerde loipes, heerlijk eten en comfortabele accommodaties is het de perfecte plek om een wintervakantie in het Sauerland door te brengen.

En in de zomer… dan is er een groot terras… met een eindeloos uitzicht. Je kunt makkelijk met de auto vlak bij de hut komen, maar je kunt er vanuit Villa Annabelle ook heen fietsen, als je de juiste fiets en conditie hebt 😉

Hochheide huette Niedersfeld

Bron: Hochheide huette

Plan je route via Google maps