+31 6 2853 2934 huren@villa-annabelle.nl

Reviews die we bij Villa Annabelle binnen kregen

Heel goed en zeker voor herhaling vatbaar!!

Schitterende villa, ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Vooral ook een mooie, grote tuin om te vertoeven en te zonnen. Goede service

Van – Jack
Datum – mei 2022
Hoi Jeanette,
 
Het was echt een geweldig weekend. We boften met het weer, wel fris maar droog en vandaag zelfs de zon gezien. 
 
De workshop bij Arjan (Mooij Winterberg) was een succes, leuk om te doen en allemaal een aandenken om mee naar huis te nemen. Verder nog geshopt in Winterberg en gewandeld op de berg waar de bobbaan is. Ook enorm genoten van Villa Annabelle. Alles was tiptop in orde en het was heerlijk om uitgebreid te kokerellen in jullie keuken. Alle vriendinnen (voor hun was bestemming een verrassing) vonden het een heel fijn vakantiehuis. 
 
Fijn dat de afrekening van gas, water en electriciteit meevalt 😉, ik zie het restant wel tegenmoet.
 
Dank voor alle goede zorgen en je hulp bij de voorbereiding. En vast en zeker weer tot een volgende keer.
 
Groetjes
Stephanie 
 
Datum – Oktober 2022

Heerlijk genoten

Wandelingetjes vanuit het huis. Klimbos in de buurt. En roddelbaantjes. De perfecte combinatie voor ons verblijf met drie gezinnen. Het huis is zeker ook voldoende ruim voor onze bende: 6 volwassenen en 8 kinderen. Bedankt voor het verblijf!

Van – Anneleen
Datum – april 2022

Overtrof alle verwachtingen!

Schitterend huis van alle gemakken voorzien. Tijdens de voorjaarsvakantie verbleven wij hier met 2 gezinnen, 6 kids + 1 opa. Ligging ten opzichte van Winterberg is prima. In 15 min met de auto bij de pistes. Het ligt uiteraard niet in Winterberg zelf, maar met de uitstekende parkeerfaciliteiten bij de pistes is dit geen probleem. Tip: rij op tijd (voor 9 uur) naar sneeuwwitje en je staat dicht bij de piste opgang.

Qua prijs scoort dit huis echt volledig op de max, zeer goed betaalbaar en als je ziet wat je er voor terug krijgt: een mooie woonkeuken, aparte woonkamer, 4 ouder slaapkamers met eigen badkamer, een kelder ingericht als game room(geweldig!), uitstekende WiFi, etc, etc. Alles netjes en verzorgd. Alleen is 1 vaatwasser met zo’n groep te klein.

Pas aan het eind van ons verblijf ging het sneeuwen en konden we skiën. Via de app makkelijk contact met de eigenaar, we konden een dagje bijboeken tegen een goede prijs, echt top!

Van – Fam. van. D.
Datum – Maart 2020

Interesse in het huren van onze vakantiewoning?