+31 6 2853 2934 huren@villa-annabelle.nl

Op de Erlebnisberg Kappe kon je natuurlijk al tussen de bomen door klimmen en klauteren, maar je kunt er nu ook de ‘Fly-line’ uitproberen!  Het is een mix van een gezellige achtbaan, een kabelbaan en een natuurbelevenis rit, zoals ze zelf op hun website schrijven. Met een rustige snelheid van 12 km/uur vlieg je 1000 meter naar beneden op een rodelbaan. Tijdens je ‘vlucht’ kun je onder je de capriolen van andere ‘dare-devils’ op hun crossfietsen zien. Het is een gezinsvriendelijke attractie die al vanaf 3 jaar toegankelijk is!

Fly-Line & Sesselbahn

Mocht je wat ouder zijn en minstens 40 kg wegen maar niet meer dan 110, dan is de Sky Fly Zip-Line ook een mogelijkheid. Je vliegt dan met een snelheid van wel 55 km p/uur in twee etappes van in totaal 1000 meter, over de skipistes heen en met een prachtig uitzicht rondom naar beneden. Deze vliegbelevenis is er alleen in de zomer, dagelijks tussen 10:00 en 18:00 (niet bij extreme weersomstandigheden) op onderstaand adres:
In der Büre 100
59955 Winterberg

Parkeren kunt je op:
Am Waltenberg 69 – 71
59955 Winterberg

Kijk hier voor meer informatie.

De aller, aller, ALLER sensationeelste ervaring beleef je toch wel op de Astenkick.

Daar vlieg je in een paar minuten met een snelheid van 70km/uur, op de op één na langste ZIPLine van Europa naar beneden. Goed gezekerd, dat wel! Je kunt daar zomer én winter naar beneden rutschen met steeds een ander uitzicht natuurlijk! Vlak voor je “landing” zit er een vertraging op de lijn en kom je veilig aan op het landingsplatform, waarna je met de shuttlebus weer teruggebracht wordt naar de start……..ga je nóg een keer?

Kijk op www.astenkick.de voor meer informatie en openingstijden.

En na zo’n vlucht is het lekker en gezellig om in Winterberg ergens aan de schuiven voor een lekkere lunch of diner. We hebben een aantal restaurants beschreven, wat het goed eten is. Lees hier meer!