+31 6 2853 2934 huren@villa-annabelle.nl

Afdalen zonder einde! Op Bikepark Winterberg wachten 11 trails voor beginners tot profs op je! Slingerende paden, op- en afgangen, kloven en nog veel meer soorten afdalingen laten je genieten van de snelheid!  Met een stoeltjeslift ga je eenvoudig en zonder inspanning de berg op en het team van Bikepark Winterberg zorgt ervoor dat je altijd op eigen snelheid weer naar beneden kunt komen.
Het bikepark heeft voor ieder wat wils, zo is er een afdaling voor de bijna professional, maar ook voor de beginner is er een leuk parcours te rijden.

Bikepark, Winterberg, wat is er te doen?

Naast dat je er met je fiets prachtig kunt rijden zijn er ook andere activiteiten. Zo kun je ook het Klimpark in of het Trailpark. De Erlebnisbrucke is er, van waaraf je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving van Winterberg. Je zit immers bijna op de Kahler Asten, het hoogste punt van de regio.
Verder zijn er de nodige fiets cursussen te volgen en is er ruim voldoende horeca gelegenheid voor wanneer je als ouder iets langer moet wachten dan je gedacht had 😉

 

Ben je benieuwd naar wat er allemaal kan en wat de kosten zijn voor reserveren? Kijk dan even op de website van Bikepark Winterberg.

En zo ga jij met fiets de helling af… wanneer je erg behendig bent…