+31 6 2853 2934 huren@villa-annabelle.nl

Hier vind je oa. de lang­ste zo­mer-ro­del­baan van Eu­ro­pa, de Dra­chen­flie­ger, de lie­ve­heers­beest­jes-acht­baan en nog veel meer!

Ieder jaar worden kinderen, jeugdige en volwassen attractiepark-fans in de zomer in het Sauerland ware cowboys en cowgirls. Want dan opent Fort Fun Abenteuerland met veelzijdige attracties zijn poorten voor de avontuurlijke toeristen. Het park bevindt zich in de buurt van Bestwig, Hochsauerland. Verdeeld op 75 hectare en ongeveer 40 attracties voor grote en kleine bezoekers. Hierbij is het wild-west motto de rode draad door het hele park. Met de achtbaan Devil’s Mine kunnen bezoekers hun borst nat maken voor een snelle mijnrit door een goudmijn en de boomstam-wildwaterbaan Wild River belooft avontuur op een wilde rivier. Ook de shows zorgen voor een saloon-sfeertje bij de bezoekers. In de “Geheimnis der Silbermine” moet sheriff Fuzzy bijvoorbeeld de beruchte schurken in de kraag vatten.

Voor een wild west avontuur kun je ook naar Sauerland!

Verder highlights van Fort Fun Abenteuerwelt vormen de langste zomer-rodelbaan van Europa en de Drachenflieger, waarmee de gasten met een snelheid van meer dan 80 km/h van de berg vliegen. Kleine bezoekers zijn dol op de lieveheersbeestjes-achtbaan en de avontuurlijke zoektocht naar een schat zoeken tijdens het goudwassen bij de Devil’s Mine. Hier vinden de kinderen naast edelmetaal ook fossielen en edelstenen.

Sinds 2015 zijn er ook weer dieren in het Fort Fun Abenteuerland. Dwergzeboes, lama’s, vierhoornschapen, ganzen en andere dieren kunnen door de parkgasten worden bezocht en bij de dierenboerderij zelfs worden geaaid.
Wanneer je een weekend in vakantiehuis Villa Annabelle bent, is dit dus echt wel een leuk uitje voor het hele gezin!

Route naar Fort Fun, bekijk de route
Bron: www.nrw-vakantie.nl
Lees meer over de Astenkick en Fly-line in Winterberg

Wandelen in Winterberg
Wandelen in Winterberg
Wandelen in Winterberg